VAALI FLAIJERINI

Haittamaahanmuutto on lopetettava välittömästi:

Turvapaikkaturismi eli tänne tulevat hyvinvoivat nuoret miehet, jotka ovat olevinaan hädänalaisia ja ovat vain ja ainoastaan hakemassa seikkailua ja ilmaista ylläpitoa.

Työperäisen maahanmuuton ymmärrän ja myöskin sen että Suomi huolehtii pienestä määrästä oikeasti hädänalaisia pakolaisia.

 

Vanhuksille turvattu ja inhimillinen hoito:

Vanhukset, jotka ovat tämän maan rakentaneet ja nostaneet maailman huippumaiden tasolle on unohdettu. Yksityiset hoivakodit nostavat korkeita potilas- ja hoitomaksuja, jotka valuvat veroparatiiseihin ja vanhukset kärsivät huonosta hoidosta.

Kaikille vanhuksille varallisuudesta riippumatta inhimillinen ja turvattu vanhuus kotona tai laitoksessa. Hoitopaikka ei saa määrittää hoidon laatua, vaan se täytyy olla kaikkialla samantasoista ja hyvää.

 

Aktiivimalli on poistettava ja kehitettävä järkevä ja inhimillinen tapa työllistää ihmisiä:

Tämänhetkinen aktiivimalli on ennemminkin "orjamalli", millä yritykset käyttävät työttömiä hyväkseen naurettavalla 9€:n päiväpalkalla. Näin nykyhallitus on vain saanut kaunisteltua työllisyystilastoja.

Työstä on saatava siitä kuuluva palkka!

 

Sote on nykymuodossaan kaadettava

Kaikille on turvattava samantasoiset päivystys- / terveyspalvelut inhimillisen matkan päästä asuinpaikalta.  Tämähän onkin jo hoidettu 😀

 

Rikoksiin syyllistyneet turvapaikanhakijat on poistettava maasta välittömästi

Turvapaikanhakijoiden rikostilastot ovat karua luettavaa, varsinkin naisiin ja lapsiin kohdistuneet seksuaalirikokset. Rikoksen tekijä on välittömästi kiinnioton jälkeen pidettävä kiinni oikeudenkäyntiin saakka ja tuomion jälkeen poistettava maasta kotimaahansa kärsimään tuomio.

 

Irti EU:sta

Suomi on pelkkä nettomaksaja koko EU:ssa ja EU määrittelee liikaa meidän ulko- ja kauppapolitiikkaa. EU:n myötä mm. Venäjän ja Kiinan vienti on loppunut lähes kokonaan.

 

Ei Natolle

Suomen on pysyttävä puolueettomana ja sitoutumattomana valtiona.

Naton jäsenmaksut tuhoavat lisää muutenkin heikkoa talouttamme.

Miksi suututtaisimme ison itäisen naapurimme avaamalla ovet USA:lle.

 

Sananvapauttamme ei saa rajoittaa

Nykyisenlainen sensuuri ja ns. vihapuheen kyttääminen on laitonta ja sen on loputtava. Nettikirjoituksesta langetetaan suurempi tuomio, kuin maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista.

Suomen laki ei tunne edes termiä vihapuhe, miten siitä voidaan tuomita.

 

Suomi ja Suomen Kansa Ensin

Otsikko kertoo jo itsessään kaiken.

 

Kansanedustajan tehtävä on edustaa ja puolustaa Suomen kansaa, eikä riistää sitä omiin tarpeisiin

Sopeutumiseläkkeet ja muut tarpeettomat etuudet on lopetettava kansanedustajilta. Edustuskauden jälkeen työttömäksi työnhakijaksi, kuten muutkin kansalaiset. Kansanedustajien palkkaa on pienennettävä ja ministerien vielä enemmän. Turhat ja omasta käytöstä johtuvat kulut on korvattava takaisin valtiolle.

 

Halutessasi voit tukea vaalityötäni myös rahallisesti, vaalitilini on:

FI38 3939 0056 0021 99

 

 

 

 

 

 

Sähköpostia voit lähettää: wastis@wastis.fi